| Μη κατηγοριοποιημένο

Στις αρχές του 2017 δημιουργήθηκε η ομάδα “Well Being @ AXA”. Αποτελείται από ανθρώπους της ΑΧΑ, οι οποίοι προτείνουν και υλοποιούν ενέργειες για την ενδυνάμωση της καλής σωματικής και ψυχικής υγείας των εργαζομένων της Εταιρείας. Μία από τις ενέργειες της ομάδας ήταν το 1ο τουρνουά ping pong.

Για δύο εβδομάδες ένα τραπέζι ping pong αποτέλεσε μέρος της καθημερινής πραγματικότητας των ανθρώπων της ΑΧΑ, γεμίζοντας με θετική ενέργεια, χαμόγελα και ευγενή άμιλλα τον εργασιακό χώρο. Αυτά ήταν τα συστατικά του 1ου Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στην ΑΧΑ Ελλάδας, σε συνέχεια πρωτοβουλίας που ανέλαβε η ομάδα “Well Being @ AXA”.

Ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες οι περισσότεροι από 50 εργαζόμενοι της ΑΧΑ συμμετείχαν σε κλήρωση για τη δημιουργία Ομίλων. Από τους ομίλους προέκυψαν οι 16 νικητές και ακολουθώντας διαδικασία knock out, το τουρνουά έφτασε κατ’ αντιστοιχία στους 8 καλύτερους, στους 4 των ημιτελικών και στους δύο πρωταγωνιστές του μεγάλου τελικού, πάντα υπό την εποπτεία επαγγελματία διαιτητή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Η διοργάνωση του τελικού επιφύλαξε μια μοναδική έκπληξη για τους ανθρώπους της Εταιρείας καθώς σε αυτή συμμετείχε η πρωταθλήτρια Ελλάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΑμΕΑ Φωτεινή Μπούσιου. Η Φωτεινή έπαιξε ένα φιλικό παιχνίδι με καθέναν από τους δύο εργαζόμενους που έφτασαν στον τελικό πριν ξεκινήσει ο μεγάλος αγώνας, ενώ ήταν η ίδια που διαιτήτευσε τον τελικό.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση της ΑΧΑ και ιδιαιτέρως, τον κύριο Ερρίκο Μοάτσο για τη συνεισφορά της Εταιρείας στο κόστος ασφάλισης του MDA Ελλάς. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη φιλοξενία και την πρωτοβουλία να διοργανώσουν μία πρωτότυπη εκδήλωση όπως το Τουρνουά Ping Pong. Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με την εθελοντική ομάδα, AXA Hearts in Action και πιστεύουμε ότι μαζί μπορούμε να οργανώσουμε πολύ ξεχωριστές δράσεις για τους σκοπούς του Σωματείου μας. Το MDA Ελλάς, δημιουργήθηκε με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας με νευρομυϊκές παθήσεις. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να καλύπτουμε στο μέγιστο τις βασικές ανάγκες των Μελών μας και να αισθάνονται ότι μπορούν να έχουν ισότιμες ευκαιρίες στην Κοινωνία» είπε η Βάνα Λαβίδα, Πρόεδρος Δ.Σ. του MDAΕλλάς.

«Η διοργάνωση του 1ου Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης απέκτησε διττή αξία. Από τη μία πλευρά όλοι εμείς, οι άνθρωποι της ΑΧΑ, βρήκαμε έναν ακόμα κοινό τόπο κάτω από την ομπρέλα της καλής υγείας, από την άλλη πλευρά είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά και να εκτιμήσουμε το έργο του “MDA Ελλάς”. Οι δύο αυτοί άξονες συναίνεσαν στη σημαντική επιτυχία του Τουρνουά, γεγονός που μας οδήγησε στην ευχάριστη απόφαση, από κοινού με τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, να προχωρήσουμε σε νέα διοργάνωση την ερχόμενη χρονιά» είπε ο Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ Ελλάδας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι άνθρωποί μας αγκάλιασαν τόσο ζεστά αυτή την πρωτοβουλία. Το ενδιαφέρον τους ήταν εντυπωσιακό και με μεγάλη ευχαρίστηση είδαμε πολλούς να μένουν μετά τη δουλειά για να προπονηθούν ενόψει των αγώνων. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του “MDA Ελλάς” που μας τίμησαν με την παρουσία τους, δίνοντας ένα μοναδικό χαρακτήρα στη διοργάνωσή μας. Τέλος ευχαριστώ θερμά την ομάδα « “Well Being @ AXA” η οποία διοργάνωσε περισσότερες από δέκα ενέργειες από τις αρχές του 2017, μέχρι σήμερα» ανέφερε η Άννα Μανιάτη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑΧΑ Ελλάδας.

Comments are closed.