Είστε έτοιμοι για τον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας;

Το δρομικό ντοκιμαντέρ “Ο Τερματισμός” επιστρέφει στο Δαναό την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 4:30μμ, και αυτή τη φορά η σκηνοθέτης Ελιάνα Αμπραβανέλ θα είναι εκεί. Θα ακολουθήσει γνωριμία και συζήτηση, οπότε καλά θα κάνετε να μην βιαστείτε να φύγετε!

“Ο Τερματισμός” είναι ένας δρομικός οδηγός για σούπερ ήρωες της διπλανής πόρτας που παρακολουθεί τρεις “αειθαλείς έφηβους” που είδαν τη ζωή τους να αλλάζει με κάθε χιλιόμετρο!

Η ταινία

Ο Ιδομενέας είναι ένας εύρωστος Κρητικός που τρέχει τον Αυθεντικό Μαραθώνιο ξυπόλητος, φορώντας αρχαιοελληνική πανοπλία. Ο Αντώνης είναι ένας βοσκός του παλιού καιρού, που ανακάλυψε το ταλέντο του στο τρέξιμο όταν προσπέρασε κατά λάθος ένα λύκο που του είχε κλέψει ένα πρόβατο. Ο Στέλιος είναι ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος στην Ελλάδα, που μοιάζει να τρέχει πρόσω ολοταχώς προς την αθανασία. Κάθε φορά που περνούν τη γραμμή του τερματισμού, έρχονται ένα βήμα πιο κοντά στον καθημερινό ήρωα που κρύβουν μέσα τους!

Ο διαγωνισμός

Ελάτε ένα βήμα πιο κοντά στον “Τερματισμό” συμμετέχοντας στο διαγωνισμό που τρέχει αυτή τη στιγμή στη σελίδα του στο Facebook όπου θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα τεχνικό μπλουζάκι ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες της ταινίας, ένα μαγνητάκι και ένα σετ μπαλόνια για να γιορτάσετε μετά τον τερματισμό! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: https://www.facebook.com/FinishLineTheMovie/

Δείτε το trailer: https://vimeo.com/158628717

Τα έσοδα από τις προβολές στον κιν/φο ΔΑΝΑΟ θα διατεθούν στo MDA Hellas (Σωματείο φροντίδας ατόμων με νευρομυικές παθήσεις).

Για περισσότερες πληροφορίες: www.finishlinethemovie.com

Comments are closed.