Ψυχαγωγικές εκδηλώσεις

0

Οι ψυχαγωγικές εκδηλώσεις αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεων που διοργανώνουμε για τα μέλη μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε πρόσβαση σε ομαδικές ψυχαγωγικές δραστηριότητες προκειμένου να ενισχύσουμε την κοινωνική ζωή των μελών μας, να διευρύνουμε τις γνώσεις τους αλλά και να βρούμε όμορφες αφορμές να διασκεδάζουμε όλοι μαζί, η οικογένεια του MDA Ελλάς.

Τραγουδήσαμε, χορέψαμε, διασκεδάσαμε, φωτογραφηθήκαμε και όλα αυτά στην Αποκριάτικη εκδήλωση που διοργανώσαμε στην Αθήνα. Όπως κάθε χρόνο, δεν παραλείψαμε την καθιερωμένη εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για να συναντηθούμε με τα μέλη μας που κατοικούν στη Βόρεια Ελλάδα διασκεδάζοντας με καλούς φίλους και απαραίτητα ζωντανή μουσική! Το καλοκαίρι, ο κήπος στο «Σπίτι του MDA Ελλάς» φιλοξένησε το συγκρότημα 48 ώρες και πλήθος μελών μας σε μία βραδιά γεμάτη μουσική, γέλιο, χορό και πολύ καλούς φίλους μας όπως είναι η ομάδα του Harley Davidson Club Hellas!

Λίγο πριν τις διακοπές,  οργανώσαμε την ολοήμερη καλοκαιρινή μας εκδρομή στην Επίδαυρο όπου, μετά από επίσκεψη στις Μυκήνες,  παρακολουθήσαμε στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου την πάντα διαχρονική τραγωδία του Σοφοκλή «Ηλέκτρα». Για μικρά μας μέλη, παρείχαμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα Όπερα για παιδιά, μέσα από το αγαπημένο παραμύθι «Η πριγκίπισσα και το μπιζέλι» στα ελληνικά, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Κλείσαμε τη χρονιά ακριβώς όπως την ανοίξαμε… διασκεδάζοντας! Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας είχε όλα τα συστατικά για να περάσουμε υπέροχα: όμορφη παρέα, ζωντανή μουσική και δώρα για όλους!!