Ψυχαγωγικές εκδηλώσεις

0

Οι ψυχαγωγικές εκδηλώσεις αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεων που διοργανώνουμε για τα μέλη μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε πρόσβαση σε ομαδικές ψυχαγωγικές δραστηριότητες προκειμένου να ενισχύσουμε την κοινωνική ζωή των μελών μας, να διευρύνουμε τις γνώσεις τους αλλά και να βρούμε όμορφες αφορμές να διασκεδάζουμε όλοι μαζί, η οικογένεια του MDA Ελλάς.

Με αφορμή την ένταξη του MDA Ελλάς ως επίσημο μέλος της EURORDIS – European Rare Diseases Organisation, γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων στο σταθμό metro του Συντάγματος σε μία ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση, ενημερώνοντας και ευαισθητοποιώντας το κοινό για τις Νευρομυϊκές Παθήσεις.  

Στην Αποκριάτικη εκδήλωση που διοργανώσαμε στην Αθήνα τραγουδήσαμε, χορέψαμε και διασκεδάσαμε μέχρι πρωίας. Όπως κάθε χρόνο, δεν παραλείψαμε την καθιερωμένη εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για να συναντηθούμε με τα μέλη μας που κατοικούν στη Βόρεια Ελλάδα διασκεδάζοντας με καλούς φίλους και απαραίτητα ζωντανή μουσική! Το καλοκαίρι, ο κήπος στο «Σπίτι του MDA Ελλάς» φιλοξένησε το το Rock group 15 50  που μας χάρισε μια βραδιά με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό!

Λίγο πριν τις καλοκαιρινές μας διακοπές,  πραγματοποιήσαμε την καθιερωμένη ημερήσια εκδρομή μας, η οποία το 2019 έγινε στη Χαλκίδα! Παρακολουθήσαμε  με τα Μέλη μας την ξεχωριστή παράσταση «ΠΗΝΕΛΟΠΙΑΔΑ», σε παραγωγή του Θεάτρου Χαλκίδας, στο πλαίσιο του bio-Mechanical festival  στον Πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέµιδος!

Κλείσαμε τη χρονιά ακριβώς όπως την ανοίξαμε… διασκεδάζοντας! Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας είχε όλα τα συστατικά για να περάσουμε υπέροχα: όμορφη παρέα, ζωντανή μουσική και δώρα για όλους!!