| Ανακοινώσεις

Το MDA Ελλάς με χαρά διοργανώνει, σε συνεργασία με την κυρία Marion Main, Leading Consultant Physiotherapist του Νοσοκομείου Great Ormond Street του Λονδίνου, 2 εβδομάδες αφιερωμένες στη Φυσικοθεραπεία για τα άτομα που πάσχουν από Nευρομυϊκές Παθήσεις (DMD, SMA, CMT κ.α.). Η κα Marion Main μας επισκέπτεται για 6η φορά με σκοπό να μοιραστεί μαζί μας την 30ετή εμπειρία της στην φυσικοθεραπεία σε παιδιά και ενήλικες με νευρομυϊκές παθήσεις.

 

Στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των επαγγελματιών υγείας θα διεξαχθεί Ημερίδα Εκπαίδευσης & Ενημέρωσης των Φυσικοθεραπευτών στο Σπίτι του MDA Ελλάς (Ελπίδος 6 – Πλ. Βικτωρίας, 10434), την Κυριακή 7 Ιουλίου, από τις 10:00 έως τις 14:00 με θέμα: “Managing weakness in Neuromuscular Disorders and increasing strength”.

 

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

 

Ο αριθμός των θέσεων για τις εκπαιδευτικές ημερίδες είναι συγκεκριμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας , για το λόγο αυτό παρακαλούμε για την έγκαιρη κράτησή σας είτε στο τηλέφωνο του Σωματείου: 210 3616980 είτε μέσω email στο: socialservices@mdahellas.gr

Comments are closed.