| Ανακοινώσεις

Αγαπητά μας μέλη,

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος σε μια έρευνα που εκπονεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Duchenne (WDO) του οποίου μέλος είναι το MDA Ελλάς, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος BEAMER.

Γιατί αυτή η μελέτη;

Η μελέτη BEAMER (Behavioural and Adherence Model for Improving Quality, Health Outcomes and Cost-Effectiveness of Healthcare) είναι μια μελέτη που αποσκοπεί στο να κατανοήσει τους παράγοντες που επηρεάζουν την συμμόρφωση των ασθενών στις διάφορες πτυχές της φροντίδας που απαιτείται για την πάθησή τους και να παράσχει καθοδήγηση ώστε να ενδυναμωθεί η φροντίδα για τον ασθενή.

Είναι ένα πρόγραμμα επιχορηγούμενο από την ΕΕ και η World Duchenne Organization είναι μέλος του διεθνούς Consortium που εκπονεί την μελέτη .

H οπτική από την πλευρά του ασθενούς και του φροντιστή είναι πολύ σημαντική για αυτή τη μελέτη.

Σχετικά με τη μελέτη:

Η μελέτη διεξάγεται από την PredictBy, επίσης μέλος του BEAMER consortium, η οποία επιβεβαιώνει πως η διαχείριση των δεδομένων είναι συμβατή με τον γενικό κανονισμό για την προστασία των δεδομένων της ΕΕ (GDPR).

Για τυχόν απορίες σχετικά με το ερωτηματολόγιο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον ερευνητή Jim Ingebretsen Carlson στο jcarlson@predictby.com

Ο χρόνος που απαιτείται για την συμπλήρωση αυτού του ερωτηματολογίου είναι περίπου 10 λεπτά και η προθεσμία για την συμπλήρωσή του λήγει στις 14 Νοεμβρίου.

https://uocuniwide.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_doQgs4EgoGZJgR8

 

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!

 

Με εκτίμηση,

Από το Σωματείο

 

 

 

 

Comments are closed.