| Ανακοινώσεις

Η τέχνη και η εκφραστική δημιουργία η οποία την συνοδεύει μπορούν να μας οδηγήσουν στην κατανόηση του εαυτού, στην εξωτερίκευση σκέψεων και συναισθημάτων αλλά και στην παραγωγική συμμετοχή μας στο εδώ και τώρα, στον πραγματικό κόσμο αλλά και σε ένα κόσμο φαντασιακό.
 
Με αυτή την εισαγωγή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ανακοινώνουμε την έναρξη Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής. Με λίγα λόγια, Δημιουργική Γραφή ή Δημιουργική Συγγραφή νοείται η διαδικασία μέσω της οποίας τοποθετούνται λέξεις η μία δίπλα στην άλλη δημιουργώντας με λυρικό-λογοτεχνικό τρόπο κείμενα. Οι αφηγήσεις, η ποίηση, η μυθοπλασία, τα δοκίμια και τα πεζογραφήματα αποτελούν είδη Δημιουργικής Γραφής.
 
Την καλλιτεχνική διαχείριση του Εργαστηρίου θα αναλάβει ο κύριος Αρτέμης Μαυρομμάτης, ο οποίος είναι ποιητής και μέλος του MDA Ελλάς. Έχει εκδώσει μέχρι στιγμής τρεις ποιητικές συλλογές. Παράλληλα ασχολείται με τη μετάφραση γερμανόφωνης λογοτεχνίας. Κείμενα και μεταφράσεις του έχουν δημοσιευθεί επίσης σε λογοτεχνικά περιοδικά και στο διαδίκτυο.
 
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ηλεκτρονικά στο socialservices@mdahellas.gr ή στο τηλέφωνο 210 3616981. Να σημειωθεί ότι το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Comments are closed.