| Μη κατηγοριοποιημένο

Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018, το MDA Ελλάς βραβεύτηκε για την ομάδα του, «Finish Liners» κατά τη διάρκεια τελετής απονομής των Best City Awards 2018, βραβεία που διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά η Boussias Communications, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ, στο Σεράφειο Κέντρο Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας, του Δήμου Αθηναίων.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η απονομή των τιμητικών βραβείων από τον Πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής της εκδήλωσης, κ. Γιώργο Πατούλη (Πρόεδρο ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμαρουσίου), μεταξύ άλλων και στην ομάδα «Finish Liners» του MDA. Το βραβείο παρέλαβαν η πρόεδρος του MDA κα Vana Lavidas, η κα Eliana Abravanel και ο κος Vasilis Vlachogiannis. Τα τιμητικά βραβεία είχαν επίκεντρο τον Άνθρωπο και αναγνώρισαν το εξαιρετικό έργο των φορέων που τα παρέλαβαν στο πλαίσιο της κοινωνικής συνοχής των πόλεων.
Οι «Finish Liners» έχουν μία κοινή αφετηρία, το τρέξιμο και ένα κοινό σκοπό: Τη διάδοση και ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στους συνανθρώπους μας με Νευρομυϊκές παθήσεις!

“Γιατί σημασία δεν έχει πως τρέχεις, αλλά γιατί … και με ποιους”!

Comments are closed.