| Μη κατηγοριοποιημένο

Φέτος και για 3η συνεχόμενη χρονιά,  η ομάδα των Finish Liners ξεπέρασε τα 90 άτομα και συνόδευσε 3 Μέλη του MDA, χρήστες αμαξιδίων με Νευρομυϊκή Πάθηση, τον Ανδρέα, την Αλεξάνδρα και το Χάρη, διανύοντας όλοι μαζί τα 42χλμ του 36ου Μαραθωνίου της Αθήνας, του Αυθεντικού.

Έτρεξαν για να στηρίξουν 4 Μέλη μας  που δραστηριοποιούνται και διαπρέπουν στον αθλητισμό, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη μερική οικονομική κάλυψη των εξόδων τους, ώστε να μπορέσουν να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε Πανευρωπαϊκά, Παγκόσμια Πρωταθλήματα, αλλά και φυσικά στους Παραολυμπιακούς αγώνες, κάνοντάς μας υπερήφανους!!

Με τη σημαντική χορηγία της PwC Greece και των εργαζόμενών της,  που συμμετείχαν τόσο στην ομάδα όσο και στην οικονομική ενίσχυση του fundraising, αλλά και με  την υποστήριξή του κόσμου, συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό για την ενίσχυση των 4 μελών μας!

Ουσιαστική επίσης η συμβολή εργαζομένων του ομίλου ΟΤΕ που συμμετείχαν εθελοντικά στην ομάδα των Finish Liners!

Στο πλευρό μας και το Σώμα Προσκόπων με τα Ενήλικα Στελέχη και τους Πρόσκοπους ηλικίας 15-18 ετών του 1ου και 2ου Συστήματος Προσκόπων Ψυχικού που έτρεξαν μαζί μας!

Ο Μαραθώνιος μπορεί να ολοκληρώθηκε αλλά το fundraising παραμένει ανοιχτό, σε όποιον θα ήθελε να στηρίξει τον σκοπό μας!

Οι Finish Liners έχουν μία κοινή αφετηρία, το τρέξιμο.

Και ένα κοινό σκοπό: Τη διάδοση και ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στους συνανθρώπους μας με Νευρομυϊκές παθήσεις.

Comments are closed.