ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 01/12/2020

Εισαγωγή

Το μη κερδοσκοπικό Σωματείο με την επωνυμία «MDA ΕΛΛΑΣ – ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΕΥΡΟΜΥΪΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ», που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Ελπίδος αρ. 6, εφεξής το «MDA», δημιούργησε το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα (“E-Shop”) που φιλοξενείται στον διαδικτυακό τόπο www.mdahellas.gr (εφεξής ο «Διαδικτυακός Τόπος») και κάθε πληροφορία ή στοιχείο που εμπεριέχεται σε αυτόν, εφεξής «το Υλικό», με σκοπό την προώθηση του έργου του και των δραστηριοτήτων του, προκειμένου να βοηθήσει ολιστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με Νευρομυϊκές Παθήσεις.

Η χρήση από μέρους σας του E-Shop σημαίνει ότι αποδέχεστε τους παρακάτω όρους πραγματοποίησης αγορών (εφεξής «Όροι Χρήσης E-Shop») και συμμετοχής στις αντίστοιχες δραστηριότητες, όπως Λαχειοφόρες Αγορές. Σημειώνεται ότι θα πρέπει προσθέτως να διαβάσετε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης του Διαδικτυακού Τόπου και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς η χρήση του E-Shop διέπεται και από αυτά τα νομικά κείμενα.

Όροι Συμμετοχής στη Λαχειοφόρο Αγορά

Το MDA, στo πλαίσιo ενίσχυσης του μη κερδοσκοπικού σκοπού του, διοργανώνει Λαχειοφόρο Αγορά, στην οποία σας καλεί να συμμετέχετε με την ηλεκτρονική αγορά λαχνών μέσω του E-Shop του Διαδικτυακού του Τόπου.

Για τη χρήση των υπηρεσιών του E-Shop, και συγκεκριμένα για την πραγματοποίηση αγορών μέσω αυτού και τη συμμετοχή στη Λαχειοφόρο Αγορά, θα πρέπει ο Χρήστης να είναι ενήλικος άνω των 18 ετών, με πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα και, εφ’ όσον ενεργεί στο όνομα νομικού προσώπου, να διαθέτει τη νόμιμη εξουσία εκπροσώπησής του.

Με την αποδοχή των Όρων Χρήσης του E-Shop, αναπόσπαστο τμήμα των οποίων αποτελούν οι Όροι Χρήσης και η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Διαδικτυακού Τόπου (συνολικά «Όροι Συμμετοχής»), ο Χρήστης δηλώνει ότι είναι ενήλικος άνω των 18 ετών. Οι έχοντες τη γονική μέριμνα ανηλίκων οφείλουν να προστατεύουν τους ανηλίκους από πρόσβαση σε περιεχόμενο που απευθύνεται σε ενηλίκους και ευθύνονται αποκλειστικά σε αντίθετη περίπτωση.

Επίσης, με την πραγματοποίηση αγοράς λαχνών μέσω του E-Shop, δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει και αποδεχτεί συνολικά τους Όρους Συμμετοχής.

Λαχνοί και Δώρα

Η Λαχειοφόρος Αγορά θα διαρκέσει από την 1/12/2020 και ώρα 12:00 έως τις 10/1/2021 και ώρα 23:59. Μετά την προαναφερθείσα ημερομηνία, η Λαχειοφόρος Αγορά λήγει και δεν είναι εφικτή οποιαδήποτε αγορά λαχνών.

Για τη διεξαγωγή της Λαχειοφόρου Αγοράς θα τυπωθούν από το MDA 5.000 λαχνοί με αριθμούς από 1001 έως 6000.

Η τιμή του κάθε λαχνού θα ανέρχεται στα 5 ευρώ και στην κλήρωση θα συμπεριληφθούν όλοι οι λαχνοί που εκδόθηκαν από 1 έως 5.000. Κάθε λαχνός ισοδυναμεί με μία συμμετοχή στη Λαχειοφόρο Αγορά και την κλήρωση. Συνεπώς, εάν ένας συμμετέχων αγοράσει πολλαπλούς λαχνούς, μπορεί να κερδίσει πολλαπλά δώρα. Σε περίπτωση αγοράς περισσοτέρων του ενός λαχνού ισχύουν τα ακόλουθα πακέτα, τα οποία εφαρμόζονται αυτομάτως στο καλάθι αγορών σας:

 • 5 λαχνοί 20€
 • 10 λαχνοί 40€
 • 20 λαχνοί 80€
 • 50 λαχνοί 200€.

Τα δώρα της Λαχειοφόρου Αγοράς είναι τα εξής:

 1. 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής, διακεκριμένης θέσης, για οποιαδήποτε διαδρομή του δικτύου Aegean & Olympic Air

 2. 1 δίκλινο δωμάτια για 2 δωρεάν διανυκτερεύσεις σε Elements All-in στο 5* Aldemar Royal Olympian, στην Πελοπόννησο

 3. Tie Dye φούτερ σε ροζ χρώμα με κεντημένο όνομα του παιδιού

 4. Tie Dye φούτερ σε χρώμα πράσινο με κεντημένο όνομα του παιδιού

 5. Aqua Leopard Κολάν Παιδικό

 6. WWF URCHIN SIGNATURE BEACH TOWEL

 7. WWF CALAMARI SIGNATURE BEACH TOWEL

 8. Κουπόνι αξίας 50€

 9. Κουπόνι αξίας 50€

 10. Κουπόνι αξίας 150€

 11. Μαντήλι στολισμένο με prints είναι φτιαγμένο από satin ύφασμα με τελείωμα από φυσική γούνα renard και μεταλλικό κούμπωμα

 12. Κασκόλ τελείωμα renard ριγέ μπεζ

   

 13. necklace agate and hematite

 14. Μακριά φούστα – μέγεθος small – χρώμα καφέ

 15. Μακριά φούστα – μέγεθος medium – χρώμα καφέ

 16. Μακριά φούστα – μέγεθος medium – χρώμα καφέ

 17. Φόρεμα / long top – μέγεθος small  – χρώμα μπλέ

 18. Φόρεμα / long top – μέγεθος small  – χρώμα μπλέ

 19. Καλλυντικά

 20. Καλλυντικά

 21. Eye Popping – Long Cardigan (color BLUE size M)

 22. Discreet Metallic – Dress (color BLUE size S)

 23. 1 κουτί μελομακάρονα & 1 κουτί κουραμπιέδες

 24. 1 κουτί μελομακάρονα & 1 κουτί κουραμπιέδες

 25. 1 κουτί μελομακάρονα & 1 κουτί κουραμπιέδες

 26. La Vie jewelry silver 925 necklace in gold plated featuring a third

  eye design pendent with white & emerald color zircon

 27. mini hoop silver 925 earring in pink gold plated, featuring

   

  a star drop embellished with white zircons

 28. mini hoop silver 925 earring in pink gold plated, featuring

  a lightning drop embellished with white zircons

 29. jewelry silver 925 choker necklace in pink gold plated with

  small silver drops with white zircon

 30. Happy Triangle Silver 925 Earrings with stone – Pink Gold Plated

 31. Custom Nameplate Bracelet Silver 925 – Gold Plated

 32. MATA FERN φόρεμα με σύνθεσή από 100% βαμβάκι σε μέγεθος για 6 ετών

 33. Beauty case Bartuggi χρυσό

 34. Beauty case Bartuggi χρυσό

 35. Beauty case Bartuggi χρυσό

 36. Beauty case Bartuggi ασημένιο

 37. Beauty case Bartuggi ασημένιο

 38. Xiaomi Mi Band 3 activity tracker

 39. Beauty case Bartuggi ασημένιο

 40. Xiaomi Mi Band 3 activity tracker

 41. Ένα εορταστικό brunch box το οποίο θα περιλαμβάνει αλμυρές και γλυκές γεύσεις σε ποσότητα για 4 άτομα

 42. Ένα εορταστικό brunch box το οποίο θα περιλαμβάνει αλμυρές και γλυκές γεύσεις σε ποσότητα για 4 άτομα

 43. Ένα εορταστικό brunch box το οποίο θα περιλαμβάνει αλμυρές και γλυκές γεύσεις σε ποσότητα για 4 άτομα

 44. Ένα εορταστικό brunch box το οποίο θα περιλαμβάνει αλμυρές και γλυκές γεύσεις σε ποσότητα για 4 άτομα

 45. Βραδινό top με έναν ώμο

 46. Γούρι 2021

 47. Apple Watch Series 3

 48. Βραχιόλι από ασήμι επιχρυσωμένο

 49. 10 συνεδρίες Red Light Therapy

 50. Μια τρίμηνη συνδρομή στην OsteoStrong

 51. 1 ποδηλατικό κράνος

 52. 1 ποδηλατικό κράνος

 53. 1 ποδηλατικό κράνος

 54. 1 ποδηλατικό κράνος

Τα Δώρα είναι αυστηρά προσωπικά και δεν μπορούν να μετατραπούν σε μετρητά ή σε οποιαδήποτε άλλη αμοιβή ή αποζημίωση ούτε δύναται να ανταλλαχθεί με άλλα δώρα. Απαγορεύεται αυστηρά η διάθεσή τους στο εμπόριο. Οι Νικητές δεν έχουν το δικαίωμα εκχώρησης ή μεταβίβασης του δικαιώματός τους επί των Δώρων. Το MDA διαβεβαιώνει ότι τα Δώρα που θα απονεμηθούν είναι αυτά που προβλέπονται ανωτέρω. Οι Νικητές εκτός αυτών δεν δικαιούνται να λάβουν άλλο δώρο, βραβείο, έκπτωση ή προνόμιο.

Αγορά Λαχνών

Η αγορά λαχνών μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο ηλεκτρονικά μέσω του E-Shop  του Διαδικτυακού Τόπου και συγκεκριμένα πατώντας την ένδειξη «Αγοράστε το Λαχνό σας». Προκειμένου να ολοκληρωθεί η αγορά λαχνών και να μπορέσει το MDA να σας ενημερώσει για τα αποτελέσματα της κλήρωσης, απαιτείται εκ μέρους σας η υποβολή ορισμένων προσωπικών σας στοιχείων, όπως το ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, η ταχυδρομική διεύθυνση παράδοσης του δώρου, ο αριθμός κινητού τηλεφώνου σας, την ακρίβεια των οποίων δηλώνετε και εγγυάστε.

Το ΜDA επεξεργάζεται τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα αποκλειστικά για την πραγματοποίηση της συμμετοχής σας στη Λαχειοφόρο Αγορά. Προς πλήρη ενημέρωσή σας αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα σχετικά δικαιώματά σας, παρακαλούμε ανατρέξτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα των παρόντων Όρων Χρήσης.

Εφόσον επιλέξετε να προχωρήσετε στην ηλεκτρονική αγορά λαχνών, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της τράπεζας Alpha Bank, όπου σας παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Mastercard και VISA. Η Alpha Bank συλλέγει προς το σκοπό αυτό τα στοιχεία χρεωστικών/πιστωτικών καρτών σας και είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την επεξεργασία τους. Αφότου ολοκληρώσετε τη διαδικασία πληρωμής, η Alpha Bank θα σας αποστείλει σχετικό e-mail με τα ακριβή στοιχεία της συναλλαγής σας προς επιβεβαίωση της ολοκλήρωσης της συναλλαγής που πραγματοποιήσατε στο E-Shop του ΜDA μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Alpha e-Commerce της.

Το ΜDA διατηρεί το δικαίωμα επιβεβαίωσης της εγκυρότητας όλων των συμμετοχών, καθώς και το δικαίωμα να αποκλείσει οποιονδήποτε Συμμετέχοντα για υποβολή Συμμετοχής που δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες Όρους.

Διαδικασία Κλήρωσης και Παραλαβή Δώρων

Οι λαχνοί, που θα κερδίσουν, θα προκύψουν από ηλεκτρονική κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του MDA, παρουσία Συμβολαιογράφου στις 11/01/2021, ώρα 12:00 μμ.

Ο τρόπος επιλογής των νικητών είναι τυχαίος και γίνεται μέσω σχετικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας που εξασφαλίζει την τυχαιότητα της κλήρωσης.

Η απονομή των δώρων θα πραγματοποιηθεί με αντιστοίχιση μεταξύ της ανωτέρω αρίθμησης των δώρων και της σειρά κλήρωσης των λαχνών. Αυτό σημαίνει ότι ο πρώτος λαχνός που θα κληρωθεί θα κερδίσει το πρώτο από τα παραπάνω δώρα, ο δεύτερος το δεύτερο δώρο και ούτω καθεξής, προκειμένου να εξασφαλιστεί το αδιάβλητο και η τυχαιότητα της κλήρωσης.

Εάν οι λαχνοί που προκύψουν από την κλήρωση έχουν πωληθεί, οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά από το MDA στον αριθμό επικοινωνίας που δήλωσαν κατά την αγορά του λαχνού. Επίσης, τα αποτελέσματα της κλήρωσης και συγκεκριμένα οι αριθμοί των νικητήριων λαχνών θα αναρτηθούν στις 11/01/2020 και ώρα 15:00 στην ιστοσελίδα του MDA https://mdahellas.gr/product/mda-lottery/.

Το MDA θα συγκεντρώσει τα στοιχεία όσων συμμετέχουν στην κλήρωση, προκειμένου να τους ειδοποιήσει για την παραλαβή των δώρων τους. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ανεπιφύλακτα ως όρο της συμμετοχής τους στη Λαχειοφόρο Αγορά τη δημοσίευση του αριθμού του νικητήριου λαχνού στην ιστοσελίδα του MDA, για σκοπούς ενημέρωσης όλων των συμμετεχόντων επί των αποτελεσμάτων και για λόγους διαφάνειας και ορθότητας της διεξαγωγής της Λαχειοφόρου Αγοράς και της σχετικής κληρώσεως.

Ως νικητής θεωρείται το πρόσωπο που έλαβε μέρος νομοτύπως στη Λαχειοφόρο Αγορά, αναδείχθηκε από την κλήρωση και πληρούσε εξ αρχής τις προϋποθέσεις συμμετοχής σύμφωνα με τους παρόντες Όρους.

Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους, μετά από επίδειξη των νικητήριων λαχνών, της ταυτότητάς τους και επαλήθευση της εγκυρότητας της συμμετοχής τους, στις εγκαταστάσεις του MDA επί της οδού Ελπίδος 6, στην Πλατεία Βικτωρίας, Τ.Κ. 10434, και από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. Χρονική προθεσμία για την παραλαβή των δώρων ορίζεται το χρονικό διάστημα των τριών (3) μηνών από την ημερομηνία διενέργειας της κλήρωσης.

Ουδεμία ευθύνη φέρει το MDA για οποιαδήποτε ζημία ήθελε προκύψει μετά την παραλαβή των δώρων. Επίσης, μετά την πάροδο του χρονικού αυτού διαστήματος ή σε περίπτωση απώλειας του λαχνού ή έλλειψης των ανωτέρω προϋποθέσεων, ο νικητής δεν δικαιούται να παραλάβει το Δώρο και δεν μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση από το MDA, το οποίο απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στον νικητή. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που νικητής δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να αποδεχθεί το Δώρο ή να συνεργασθεί για την επαλήθευση της ταυτότητάς του κατά την παραλαβή του Δώρου. Εφόσον μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την πάροδο της προθεσμίας ανωτέρω κάποιο ή κάποια Δώρα μείνουν αδιάθετα, αυτά τίθενται στη διάθεση του MDA, που δύναται να τα αξιοποιήσει κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια.

Ισχύς και Τροποποίηση των Όρων Χρήσης

Οι παρόντες Όροι Χρήσης παραμένουν σε ισχύ κατά τη διάρκεια της Λαχειοφόρου Αγοράς και για 3 μήνες μετά την κλήρωση και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα του MDA. Στους Όρους Χρήσης αναφέρεται η τελευταία ημερομηνία ενημέρωσής τους. Κατά τα λοιπά ισχύουν και εφαρμόζονται οι γενικοί Όροι Χρήσης του Διαδικτυακού Τόπου.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Για κάθε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με το E-Shop και την Λαχειοφόρο Αγορά, μπορείτε να αποστείλετε email στο info@mdahellas.gr ή να καλέσετε στο 210-36.16.980-1.

 

Comments are closed.